{"blocks":[{"key":"foo","text":"Paks FTC élő 10 december 2023","type":"header-two","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"2.0","padding-top":"5px","padding-bottom":"3px"}}},{"key":"tcxgh","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"3px","padding-bottom":"1px"}}},{"key":"foo","text":"Paks-Fradi jegyinformációk: Stadionunknál több pénztárral várjuk ... Pénteki nyitva tartás: 09:00-17:00 I Interneten a jegymester.hu weboldalon érhetőek el a ...","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"1.1","padding-top":"10px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"u0gaf","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"8f0tb","text":" ","type":"atomic","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[{"offset":0,"length":1,"key":0}],"data":{}},{"key":"pfba0","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"83tg7","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}}],"entityMap":{"0":{"type":"wix-draft-plugin-image","mutability":"IMMUTABLE","data":{"config":{"alignment":"center","size":"inline","showTitle":true,"showDescription":true,"textWrap":"wrap","link":{"url":"http://6e.ihn.f6.url.autos/7csg"},"spoiler":{},"width":695},"disableExpand":true,"src":{"id":"4f5a1a_9362aed825ef4b808b87fb344d458607~mv2.gif","height":741,"width":1298,"original_file_name":"11375078.gif","file_name":"4f5a1a_9362aed825ef4b808b87fb344d458607~mv2.gif"},"disableDownload":false,"metadata":{"alt":"","caption":"Szerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. \n\ngetLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. liveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét
100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő
szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: Most két eseményre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat. \n\nOTP Bank Liga ... Élő. Tv csatornák. M1 · M2 · M3 · M4 Sport · M4 Sport + · M5 · Duna · Duna World. Rádió OTP Bank Liga, Újpest FC - Paksi FC mérkőzés. 51:54. Nézze meg most.\n\nPaks–FTC 3-2 Főoldal» Élő közvetítések» Paks–FTC 3-2. Paks - FTC. 2023. április 8. 10:30 Paksi FC Stadion Eddig 24 Fradi-siker mellett 13 döntetlen és hét paksi győzelem a mérleg. A kispadunkon ...\n\nPaks élő eredmények, végeredmények, következő meccs, Paks - Ferencvárosi TC élőben | Foci, MagyarországSEGÍTSÉG: Ez a(z) Paks eredmények oldala a Foci/Magyarország szekcióban. Paks eredmények, tabellák és részletes meccsinformációk (gólszerzők, piros lapok, oddsok összehasonlítása, …) az Eredmenyek. com oldalain. A(z) Paks eredményein kívül további több mint 90 ország több mint 1000 labdarúgó bajnoksága és kupája is elérhető az Eredmenyek. com oldalain a világ minden tájáról. \n\nLabdarúgó NB I - Nemzeti Sport Online NS-VÉLEMÉNY. Paksiként fűtene a bizonyítási vágy. Vasárnapi sportműsor: Paks–FTC az NB I-ben; pályán a City és a Tottenham. Bajnokit játszik a ...\n\nMezőkövesdi SE Videoton adás közvetítés 10.12.2023 Ingyenes 18 perccel ezelőtt — — DVSC Videoton élő online 30 április 2023 [[[Élő adás]]] PAFC Paks adás 25. FTC Mezőkövesdi SE online közvetítés 03/12/2023 2023. nov. 30 ...\n\nKezdőlap - TelePaks MédiacentrumVáros Utat építenek a Kőris közben Munkaterület átadást tartottak ma (12. 08. ) a Vácika utcából nyíló Kőris közben, ahol szilárd útburkolat építése valósul meg. A részletekről Szabó Péter polgármester és Leber Ferenc, a körzet önkormányzati képviselője tájékoztattak… Atomerőmű Varázslatos program a múzeumban Varázslatos múzeum címmel várták programra december 7-én a az Atomenergetikai Múzeumba délelőtt a környékbeli általános iskolák diákjait, délután pedig a családokat… Mozaik Kétnapos sztrájkot tart a Volánbusznál a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent második vasárnapjára (december 10. \n\nAz FTC - PAKSI FC mérkőzés élő közvetítésének... 2016. nov. 5. — Az FTC - PAKSI FC mérkőzés élő közvetítésének linkje ITT!\n\nunitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 300Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. \n\nMTK DVSC és élő online közvetítés 9 december 2023 1 nappal ezelőtt — KTE FTC élő adás 5 november 2023 Élő adás 13 órával ezelőtt — KTE FTC 5. — [folyó<] Paks Várda élő[folyó@@] Várda Újpest élő online 14 ...\n\nPaksi FC Paks-Fradi jegyinformációk: Stadionunknál több pénztárral várjuk Pénteki nyitva tartás: 09:00-17:00 I Interneten a jegymester.hu weboldalon érhetőek el a ...\n\n[[SPORT TV!!]=] Zalaegerszeg Újpest online közvetítés 09.12. 13 órával ezelőtt — 4. — [ÉLŐ KÖZVETÍTÉS TV>>>] Paks Zalaegerszeg és élő online(Online<) ESMTK Várda adás közvetítés 08. FTC KTE élő 18Orekit · 2 órája 00:50 ...\n\n(FUTBALL) Várda Diósgyőr online közvetítés 10.12.2023 2 órával ezelőtt — FTC - Fehérvár FC (0-1) - Összefoglaló 2023. Élő közvetítés a DVTK-Paks mérkőzésrőlMiskolc – Griffiths pontot mentett a Diósgyőrnek. (0-1) ...\n\n((NÉZD ÉLŐBEN<<<<)) Naturtex SZTE Szedeák Paks élő 13 órával ezelőtt — KTE FTC élő adás 5 november 2023 Élő adás 6... io 5 nappal ezelőtt — KTE Zalaegerszeg élő online 28/10 — Falco KC Naturtex SZTE Szedeák ...\n\nMezőkövesdi SE Videoton közvetítés 10/12/2023 Élő 27 perccel ezelőtt — élő eredmények (és élő online [NÉZ##] KTE Paks élő adás 7 október 2023 7 nappal ezelőtt 14 órával ezelőtt —))) MTK FTC közvetítés\n\nminCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 300 Ft! Kötések, kombinációk {{item. title}} ({{item. \n\nÉLŐ: Paks–Ferencváros© sportal. hu © Ringier Sports Media Group Minden jog fenntartva! Az oldalak, azok tartalma - ideértve különösen, de nem kizárólag az azokon közzétett szövegeket, képeket, fotókat, hangfelvételeket és videókat stb. - a Ringier Hungary Kft. /Blikk Kft. /Ringier Sports Media Hungary Kft. (\"Jogtulajdonos\") kizárólagos jogosultsága alá esnek. Mindezek minden és bármely felhasználása csak a Jogtulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges. Az oldalról kivezető linkeken elérhető tartalmakért a Jogtulajdonos semmilyen felelősséget, helytállást nem vállal. A Jogtulajdonos pontos és hiteles információk közlésére, tájékoztatás megadására törekszik, de a közlésből, tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget, helytállás nem vállal. \n\nPAFC KTE adás közvetítés 8 december 2023 1 nappal ezelőtt — 8. — (ÉLŐ ADÁS**)) FTC DVSC élő online 8 október 2023 DVSC Debreceni. Holnap. - 00:00 Sóstói Stadion DVSC Puskás Akadémia OTP Bank Liga 22. - 00 ...\n\nPaksi FC - Ferencváros TC élő eredmények, H2H és Paksi FC játszott Ferencváros TC ellen 1 mérkőzésen, ebben a szezonban. Jelenleg, Paksi FC mérlege 1., míg Ferencváros TC mérlege 2."}}}},"documentStyle":{},"VERSION":"9.12.3","ID":"7b1f7e9d-55c0-4671-b8c8-477fb4a6c182"}