top of page

RaraPetcare Group

Public·186 members

Dinamo București vs U Cluj în direct 11 decembrie 2023

”Feroviarii” nu au pierdut nici un meci pe teren propriu și au abordat partida de pe prima poziție în clasamentul campionatului, în vreme ce Dinamo e pe poziția ...

Dinamo Bucuresti | Bucharest https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-fc-universitatea-cluj/ Tarifele Dinamo București vs Oțelul Galați începe la ora 20:45 pe Stadionul Arcul de Triumf ... Aşa e la Dinamo, iar jucătorii trebuie să înţeleagă şi ei acest lucru, că sunt mereu sub presiune”, a spus Dusan Uhrin, într-o conferinţa de presă. Vasile Dîncu, despre promovarea Stelei: „Sunt două moduri. Schimbăm legea, ceea ce nu cred că e cazul, sau se organizează după modelul Dinamo” Dinamo joacă, duminică, de la ora 20. 30, cu Universitatea Cluj în barajul de menţinere/promovare pentru Liga 1. (GRATUIT) CFR Cluj vs FCSB în direct 2022 10 decembrie acum 19 ore — 2023 — 2023 — Universitatea Cluj vs CFR Cluj în direct 2 noiembrie 2023 Transmitere live acum 20 de ore — UNIVERSITATEA CLUJ · SEPSI OSK · FCSB ... dinamo bucuresti Meciul dintre U Cluj și Dinamo București s-a disputat sâmbătă seară, în cadrul etapei a patra din Superliga, pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaș și s-a ... Dinamo București v "U" Cluj LIVE 11. 12. 2023 | Fotbal Urmărește Dinamo București v "U" Cluj 11. 12. 2023 live, livescore, ultimele rezultate Dinamo București, știri, informații, statistici H2H Dinamo București ... [[[PE NET][[[]] FCSB vs U Cluj 2 octombrie 2023 Bilete FC Un 1 oct. 2023 — Bilete FC Universitatea Cluj · Toate · Fotbal 13 · FC Universitatea Cluj 2 · Baschet 1 · Echitatie 1 · FC Dinamo 1 · FC Botosani 1 · CFR ... Dinamo Bucuresti - U Cluj 11 decembrie 2023 acum 20 de ore — Afla toate informatiile de care ai nevoie pentru a paria pe meciul Dinamo Bucuresti - U Cluj (11.12.2023) din SuperLiga: ponturi, echipe, ... Nu cred că e momentul acum să ne gândim la bani, trebuie în primul rând să ne salvăm de la retrogradare. Nu joacă banii, trebuie să avem atitudine. Trebuie să recunosc că a fost mai greu decât mă aşteptam atunci când am semnat cu Dinamo. Nu vorbesc despre viitorul meu, am contract cu Dinamo, sunt concentrat acum doar pe meciul de duminică. Mereu am lucrat sub presiune aici. Rapid vs Universitatea Cluj în direct 2022 27 noiembrie 2023 26 nov. 2023 — [[[SPORTUL VIU>>>]>>>>]] CFR Cluj vs UTA Arad în direct acum 10 ore — 2023 — ] U Cluj vs Dinamo București în direct 2022 05. 1994 Liga 1 ... BARAJ LIGA 1. Dinamo - U Cluj 1-1 şi "câinii" retrogradează pentru prima dată în istoria clubuluiUPDATE. Formaţia Dinamo a retrogradat, duminică, în Liga a 2-a Casa Pariurilor, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în epalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. Sunday, 12 November, 2023Liga I. Monday, 6 November, 2023Les derniers matchs Universitatea ClujCoupe de Roumanie. Wednesday, 6 December, 2023Liga I. Sunday, 3 December, 2023Liga I. Monday, 27 November, 2023Liga I. Saturday, 11 November, 2023Liga I. Sunday, 5 November, 2023P: PointsМ: MatchsV: VictoiresN: NulsD: DéfaitesDB: Différence ButsBC: Buts contreBP: Buts pourD5: Dernier 5Reserve referee: V. Dinamo București vs U Cluj în direct live 11 decembrie 2023 acum 56 de minute — Dinamo Bucuresti Universitatea Cluj-Napoca rezultate live (video transmisiune în direct) începe in data de 13 mai 2023 la ora 08:00 în Liga ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page